KalAajKal.com :: Home Page  
Articles Quotations Lyrics Recipes Info               
Bookmark this Site  Set it as your HomePage                       
 
 
  Singers

   lyrics    A
   lyrics    B
   lyrics    C
   lyrics    D
   lyrics    E
   lyrics    F
   lyrics    G
   lyrics    H
   lyrics    I
   lyrics    J
   lyrics    K
   lyrics    L
   lyrics    M
   lyrics    N
   lyrics    O
   lyrics    P
   lyrics    Q
   lyrics    R
   lyrics    S
   lyrics    T
   lyrics    U
   lyrics    V
   lyrics    W
   lyrics    X
   lyrics    Y
   lyrics    Z
   lyrics    0-9
 
 
   


   
   
Ulf Lundell :: Lyrics
 


 

Artist :: Ulf Lundell
 
 Lyric :: Isabella
 
Faller regn över stan igen Faller regn här i din park April är en kall och nyckfull vän Du är en ung Jeanne d'Arc Jag gick som en tiggare längs kärlekens väg Se mannen och hans hunger Han brinner i mörkret som en bengalisk eld Står här under ditt fönster och sjunger Du vet dom sa till mig: "Bäst du aktar dig Där kvinnan är, är krig om guld" Dom sa till mig: "Håll ditt tempel rent Och lämna det aldrig för en kvinnas skull" Men mitt tempel blev ett fängelse Jag väntade i mörkret som en Baskerville-hund Men i natt vaknade jag av en dröm om dig Sen kunde jag inte få en blund Isabella Låt inte dom djävlarna ta dej! Dom som talat vi  (full lyric)
 
 
Artist :: Ulf Lundell
 
 Lyric :: USA
 
Hon steg på jumbon och flög sin väg New York, USA och höstens sekunder tickade bort. En dag kom ett brev där hon sa: Jag dricker bourbon i Edisons bar på Forty Seventh Street och allt jag kan säga är Herre min Gud! Alltgår så fort här och allt är så stort här och det är precis som ett dårhus ibland. I dig ya man gå inte vilse. Det hade jag redan gjort så gott som. Åter ensam och rädd i min stad satt jag och sippa min rom. Gryningens ljus har du stulit från mig förbannade land i väst och inte nog med det USA. Nu har du tagit den som jag levde med, nu är borta och jag varnar dig Sänd henne hem till mig välbehållen. Jag har sett dina cowboys och hö  (full lyric)
 
 
Artist :: Ulf Lundell
 
 Lyric :: Tre bröder
 
Roger han följde lagar och regler, Sebastian och jag bara slogs. När det var dags för den årliga bilsemestern, rymde han och jag till skogs. Roger hade vänner som seglade till Sandhamn, Sebastian fyllde huset med fest och om nån sa att jag var för ung för att va med, sa Sebastian att jag var hans gäst. Roger han höll sig till farsan och morsan hon höll på oss. Farsan sa: Ni tror att ni kan allt det här, men tids nog får ni se vad det är att verkligen slåss. Chorus: Och månen lyser så tyst och kall i natt och vi väntar på värmen från söder. Det var ingenting särskilt med oss, mer än att vi var tre bröder. Roger tog sig in på Handels med glans, Sebas  (full lyric)
 
 
Artist :: Ulf Lundell
 
 Lyric :: Lycklig, lycklig
 
Det är inte mycket jag begär, sa du och svepte in dig i din päls. Ta mig bara till en annan sfär, där inte livet går som på räls…….eller fälls i skuggorna av mörkermän eller kvinnor som känner sanningen om män… dessa män Det är inte mycket jag kan ge, sa jag och varför skulle du och jag, a ha ha Ge oss in i kärleken igen, som om vi aldrig lärt dess lag. Stopp ett tag! sa du och höll mitt huvud hårt. Lyssna nu, det är inte alls så svårt Du får vad du vill, så det räcker till Precis vad du vill. Bara du gör mig …………….Lycklig, lycklig …………….Lycklig, lycklig, lycklig …………….Lycklig, lycklig, lycklig Det stri  (full lyric)
 
 
Artist :: Ulf Lundell
 
 Lyric :: Vin Till Frukost
 
Jag slog upp mitt fönster och det första som jag såg var att himlen var så där Stockholmsblå och stan som vart så grå Så död tycktes vilja le ändå så att is och snö smälter bort Stanna kvar här några dar vi kan stjäla hela världen Vintern här är väntan vemod men idag är stan en scen Och solen lyser som en spotlight hon väntar på oss nu Vi kan göra vad vi vill idag vi kan dansa fram på gatorna åh, stanna kvar här några dar vi kan stjäla hela världen Jag vill inte tänka efter eller söka svar på svar Jag vill leva ut min längtan här jag vill vara här stanna här Här där mitt hjärta är Vi kan dricka vin till frukost om du vill  (full lyric)
 
 
Artist :: Ulf Lundell
 
 Lyric :: Öppna Landskap
 
Jag trivs bäst i öppna landskap nära havet vill jag bo några månader om året så att själen kan få ro Jag trivs bäst i öppna landskap där vindarna får fart Där lärkorna står högt i skyn och sjunger underbart. Där bränner jag mitt brännvin själv och kryddar med johannesört och dricker det med välbehag till sill och hembakt vört. Jag trivs bäst i öppna landskap nära havet vill jag bo. Jag trivs bäst i fred och frihet för både kropp och själ. Ingen kommer i min närhet som stänger in och stjäl. Jag trivs bäst när dagen bräcker när fälten fylls av ljus. När tuppar gal på avstånd när det är långt till närmsta hus. Men ändå så  (full lyric)
 
 
Artist :: Ulf Lundell
 
 Lyric :: Kär Och Galen
 
Nu trånar sorg och vemod efter rum och lyckan drar sin sista suck allting tycks över och förbi. Jag står i blåsten,vattenögd och stum och längtar efter Tom och Huck och floden, flotten, dagdriveri. Gud, du borde gjort mej något lugnare eller få mej till att leva som jag lär. Det här hjärtat du när har nog av besvär. Jag vaknar under borden utan hopp långt från hem och redbarhet pank och utbränd, blåst och slut. Jag vet jag borde sköta om min kropp och slåss mot törst och vilsenhet och stänga in det som vill ut. Jag tvingar in mej under knog och gnetande och tänker med förnuft på gods och gull tills månen är full då slås allt omkull. Jag be  (full lyric)
 
 
Artist :: Ulf Lundell
 
 Lyric :: Afrika
 
Jag hade ne dröm i natt Jag var i Afrika Jag låg i ett buskage Vid ett vattenhål Jag hade geväret Riktat mot vattnet Djuren stod stilla Dom var lätta mål Och Solen var så het Solen var så het Så Kom däe en vacker gasell med dom märkligaste horn jag nånsin sett Jag tog sikte och hade henne mitt i korset Hon stannade och såg på mej Min panna var våt av svett Hon vände sidan mot mej och jag såg rätt in i hennes hjärta Men jag höll inne skottet Fingret vitnade av smärta Och solen var så het Solen var så het Och luften den dallrade i hettan Sen gick skottet av och kulan slog upp en kaskad i vattnet Och jag vaknade Månens silver  (full lyric)
 
 
Artist :: Ulf Lundell
 
 Lyric :: Snön Faller Och Vi Med den
 
Snön faller och vi med den Långt långt till sommaren Snön faller och vi med den Det blir mycket bättre sen Iväg med bilen genom flingorna Ingen vart Ingen vart Bara bort Snön faller och vi med den Snön faller nog länge än Har jag på känn Säj minns du när vi stack Ifrån stan som ett rövarpack Mitt i sommaren från Hagas fest När det regnade som mest Vi gömde oss i skogen Med katter och vin Ingen vart Ingen vart Bara bort Säj minns du, minns du det än Minns du den sommaren Vill du dit igen? En är i Frico och letar efter lyckan En annan är full och letar efter kryckan En tredje är polis och samlar på falkägg En fjärde kör in i bergvägg e  (full lyric)
 
 
Artist :: Ulf Lundell
 
 Lyric :: Aftonfalken
 
På ängen finns en aftonfalk Röd som blod och höst På ängen finns en aftonfalk Blå som skiffer och hav Ki ki ki Ki ki ki En klagande röst bor i hans bröst På ängen finns en aftonfalk Blå som skiffer och hav I havet simmar hajarna både fula och grå I havet simmar hajarna Säj, vad tänker dom på Ingenting Ingenting Dom hugger med tand Bli kvar här på land I havet simmar hajarna Säj, vad tänker dom på På Fjället bor en östanvind Blåser sin andedräkt På fjället bor en östavind Klädd i björk och i ljung Låt den gå låt den gå Den duvorna bär Vita och blå På fjället bor en östanvind Klädd i björk och i ljung   (full lyric)
 
 
 
 [1]   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17   18   19   20   21   22   23   24   25   26   27   28    Next
 

Content that published and provided on this web site is for informational purposes only. We accept no responsibility for any loss, damages or inconvenience sustained by any person or authority resulting from information published on this web site. We encourage and request you to verify any critical information with the relevant authorities.

   
  Articles  |  Lyrics  |  Quotations  Facts  |  Plants  |  Names  |  Biography  |  Jokes  |  Recipes 
   
Copyright 2007  KalAajKal.com.  All Rights Reserved.